Alle locaties


Vaccin tegen het coronavirus

Om het coronavirus te stoppen, is er een vaccin ontwikkeld.

Een vaccin is een medicijn dat u lange tijd beschermt tegen een infectieziekte. Een dokter of verpleegkundige geeft u het vaccin met een injectie. Dit noemen we vaccineren.

Een vaccin tegen het coronavirus beschermt uzelf. Hoe meer mensen zijn gevaccineerd, hoe minder het coronavirus mensen ziek kan maken of zich kan verspreiden. Dan kunnen ook de corona maatregelen minder worden en krijgen we meer vrijheid terug.

Heeft u gezondheidsklachten? Dan wordt uw gehoor bij de IND verplaatst

Vanwege corona stelt de IND u vragen over uw gezondheid als u naar een locatie van de IND komt voor een gehoor. Dit gebeurt bij de ingang van de locatie. Als u klachten heeft dan kan het geplande gehoor niet doorgaan. Dit voor de veiligheid van uzelf en de medewerkers van de IND. Er wordt dan binnen enkele weken een nieuw gehoor voor u ingepland.

Uw medische gegevens

De medewerkers van GZA zetten uw medische gegevens in uw huisartsdossier in de computer. Zo kunnen zij u beter helpen. Uw gegevens zijn alleen te bekijken door de medewerkers van GZA op uw locatie. De medewerkers van de Praktijklijn kunnen ook uw gegevens zien wanneer u belt. Als GZA u naar een medisch specialist in het ziekenhuis stuurt, dan sturen zij uw gegevens naar deze specialist. GZA mag uw medische gegevens niet delen met het COA of de IND. Dat mag alleen als u daar toestemming voor geeft.