×

Foutmelding

Eerst een locatie kiezen alstublieft.

Coronavaccinatie: veelgestelde vragen en antwoorden


Om u voldoende te informeren over het coronavaccin geeft de GGD online voorlichtingen via Teams. Bewoners tussen 18 en 60 jaar ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging. Bij deze uitnodiging zit een instructie om Teams te installeren op uw telefoon. Als u hulp nodig heeft, kunt u terecht bij het COA.

In januari 2021 is in Nederland gestart met de het vaccineren tegen corona. Deze vaccinatie is bedoeld voor alle inwoners van Nederland van 18 jaar en ouder.

U vindt hier alle antwoorden op de vragen die het meest gesteld worden. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met  de infobalie of een COA-medewerker.

Via www.mycoa.nl houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zodra u aan de beurt bent voor de vaccinatie, informeren wij u hierover.

Bent u zwanger?
Dan kunt u zich ook laten vaccineren. Het is aan te raden eerst contact op te nemen met uw huisarts/GZA of verloskundige.

Let op: Reageer niet op oproep RIVM voor corona vaccinatie

Het kan voorkomen dat u direct vanuit het RIVM een oproep ontvangt om gevaccineerd te worden. Het is NIET de bedoeling dat u hierop reageert. Het kan zijn dat u al een vaccinatie heeft ontvangen of u ontvangt de komende maanden op de COA-locatie een vaccinatie.

Veelgestelde vragen over coronavaccinatie

vaccin